Varmepumper

Luft til vand-varmepumpe i høj kvalitet
Overvejer du at få en luft til vand-varmepumpe? Hos MJ VVS & Kloak har vi stor ekspertise med montering af varmepumper hos private og erhverv. Vi holder til i Sakskøbing, og vi leverer kvalitetsarbejde hos kunder på bl.a. Lolland, Falster og omegn.

Billig opvarmning af centralvarme- og brugsvand
Det bliver mere og mere populært med varmepumper, når der bygges nye huse, og når olie- eller gasfyr skal udskiftes. Alle former for varmepumper er billige i drift, og der er samtidig tale om grøn og bæredygtig energi.

Den mest populære løsning er montering af luft til vand-varmepumpe, idet den er enkel at montere, og idet den kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand. Alternativet er jordvarmeanlæg, men her skal haven graves op, og haven skal være tilstrækkelig stor. Dertil kommer, at radiatorerne skal være store nok.​

Hvad koster luft til vand-varmepumpe?
Vores priser for installation af luft til vand-varmepumpe afhænger af flere forhold, herunder valg af mærke og model. Vi råder og vejleder gerne om, hvad der er bedst i test, og hvad der passer bedst til din bolig. Bemærk, at der er mulighed for håndværkerfradrag, som også kaldes for servicefradrag.​

Kontakt os for at få et tilbud på en ny varmeløsning
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp af et kompetent VVS-firma, hvor kunden er i centrum. Vi tager gerne en snak og laver et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på tlf. 51 80 10 38 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail mj@mjvvs.net.

Luft til luft

Tekst på vej…

Jordvarme

Tekst på vej…