Kloakmester

Kloakmester med mange års erfaring
Skal du bruge en kloakmester til kloakservice? MJ VVS & Kloak står for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem. Vores servicering af kloak er af højeste kvalitet, hvor teknologien selvfølgelig følger med. Vi arbejder primært i Sakskøbing, Falster og resten af Lolland.

Som din kloakmester klarer vi alle opgaver fra det tilstoppet afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger, der kan forårsage fugtskader i kældre og på fundamenter. Vores kloakservice dækker alle kloakproblemer, hvorfor vores kloakservice er i topkvalitet.

Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger, løser vi opgaven efter alle fagets regler. På landet og i sommerhusområder kan afløbsinstallationen ofte ikke tilsluttes en hovedkloak. Her kan vi i stedet anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg.​

Kloakarbejde kræver en autorisation. Vælger du MJ VVS & Kloak som samarbejdspartner ved kloakservice, får du en autoriseret kloakmester, der tilmed har mange års erfaring inden for faget.

Få et gratis tilbud hos din kloakmester
​Vi løser opgaver for både private og virksomheder til en god pris. Kontakt os for et tilbud på kloakservice. Du kan ringe på 51 80 10 38​ eller skrive på MJ@MJVVS.NET​. Få kloakservice til fordelagtige priser.